Contact opnemen

Zeeuws gevoel en Interhome staan dagelijks voor je klaar.

Ons team in Wemeldinge kijkt ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen. Naast de regelmatige check-in en check-out procedure helpen onze medewerkers u graag verder voor verdere ondersteuning en advies.

Onze medewerkers hebben niet alleen kennis over de vakantiehuizen, maar ze zijn ook heel goed bekend met de regio. Ze hebben nuttige tips, zoals goede restaurants voor het diner, populaire vrijetijdsactiviteiten in de omgeving of aanstaande evenementen.

  0113 62 30 23
  info@stelhoeve.nl
  Reserveren

  Onze openingstijden

  Maandag: 8:30 – 17:00
  Dinsdag: 8:30 – 17:00
  Woensdag: 8:30 – 17:00
  Donderdag: 8:30 – 17:00
  Vrijdag: 8:30 – 17:00
  Zaterdag: 8:30 – 17:00
  Zondag: Gesloten

  Veel gestelde vragen

  Hulp & informatie

  Aankomst & Vertrek

  Als u buiten de aangegeven tijden – zoals deze vermeld staan op uw voucher – denkt aan te komen, stuurt u ons dan een email of belt u ons op: 0113 62 30 23

  Boekt u uw vakantiehuis of appartement minder dan 28 kalenderdagen voor uw aankomstdatum, dan dient de volledige huursom direct te worden voldaan.

  1. Online via iDEAL
  2. Per creditcard (VISA of Mastercard), dit kan tevens telefonisch op nummer 0113 62 30 23
  3. Overschrijving naar het rekeningnummer dat aangegeven is op uw factuur
  4. PayPal

  U kunt de sleutel ophalen bij de sleutelhouder tussen 16.00 uur en 19.00 uur op de dag van aankomst, tenzij anders vermeld in uw reisdocumenten. Neemt u contact op met de sleutelhouder indien u toch op een ander tijdstip aankomt. Op de dag van vertrek dient u de woning om 10.00 uur te verlaten, tenzij anders vermeld in uw reisdocumenten.

  Betalen & factureren

  De aanbetaling bedraagt 20% van de huursom. De aanbetaling dient u binnen 5 dagen na uw boeking te voldoen. De restbetaling betaalt u 28 dagen voor de aankomstdatum. Boekt u uw vakantiehuis of appartement minder dan 28 kalenderdagen voor uw aankomstdatum, dan dient de volledige huursom direct te worden voldaan.

  Annuleren & wijzigingen

  Stuurt u ons in dit geval een email, of belt u ons service kantoor in Wemeldinge

  U kunt uw boeking online annuleren. In de boekingsbevestiging vindt u de relevante link om uw betaling te voldoen, uw boeking te beheren en te annuleren.

  Reserveren

  Online boeken bij Interhome gebeurt veilig. Uw boeking wordt via een beveiligde verbinding verzonden. Daarnaast is Interhome aangesloten bij de ANVR, AXA en het Calimiteitenfonds. Mocht er iets gebeuren, dan kunt u aanspraak maken op de ANVR reisvoorwaarden of in het geval van een faillissement op de AXA.